Vår partner FEI tar över VD-Kompetens

2021-12-17

Överlåtelse klar i december 2021

Improvera har tillsammans med lärarna utvecklat denna utbildning och kört för flera grupper 2015-2021 i Växjö. För att nå en större nationell marknad så övergår utbildningsupplägget fr o m 2022 till FEI - Företagsekonomiska Institutet AB. Med sina fina kurslokaler i Stockholm och sitt koncept FEIFLEX kan deltagarna välja på att delta fysiskt och/eller online! Improvera är framöver samarbetspartner med FEI och kommer att presentera kommande utbildningsomgång och datum på vår hemsida. Vi önskar FEI lycka till med denna uppskattade utbildning som ht 2021 fick snittbetyget 5,5 av 6 av deltagarna!

Certifikat VD-kompetens

Uppskattade vd-utbildningen ger aktuella kunskaper och erfarenhetsutbyten och övergår fr o m 2022 i FEIs regi - läs mer om detta och vår samverkan. Se datum för vår- och höstomgången!
» Läs mer om vd-utbildningen
Kontakt » charlotte@improvera.se

Bolagsstyrning

Nils-Erik Persson ger goda råd i uppbyggnad och utveckling av bolag och dess styrning. Nils-Erik har lång erfarenhet av styrelsearbete och VD-skap. Han har i många år hjälpt bolag i södra Sverige.
» Läs mer om bolagsstyrning
Kontakt » nils-erik@improvera.se

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att rekrytera rätt externa styrelseledamöter för ökad kompetens och lönsamhet. 
» Läs mer om styrelseutveckling
Kontakt » charlotte@improvera.se

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster inom ekonomistyrning, verksamhetsutveckling, 
strategiprocessen, kund- och marknadsanalys
samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss