StyrelseAkademien Sydost är årets förening!

StyrelseAkademien Sydosts ordförande Kenneth Lundin

2019-12-06

Idag tillkännagavs att StyrelseAkademien Sydost får utmärkelsen ?Årets förening?. Utmärkelsen delas ut av StyrelseAkademien Sverige som varje år utser en av de 16 lokalföreningarna i landet som ett extra gott föredöme. Som verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost är vi på Improvera oerhört tacksamma!

I motiveringen står det:

StyrelseAkademien Sydost har med sitt nytänkande lyckats få fart i alla delar av regionen. Närvaron har höjts markant de senaste två åren. Föreningen har många deltagare både på sina utbildningar och på sina andra aktiviteter.

StyrelseAkademien Sydost har en stor bredd i sin verksamhet, och lyckas samtidigt hålla en jämn och hög kvalitet. Föreningen utmärker sig bland annat genom att de under året lyckades få flera hundra utbildningsdeltagare till kommunala styrelseutbildningar, att de arbetar engagerat med lokala inkubatorer samt att de är mycket aktiva i att förmedla styrelseuppdrag.

En viktig nyckel till framgången är den mycket duktiga verksamhetsledaren som driver föreningen framåt tillsammans med medarbetare och styrelse. Professionalism och pragmatiskt problemlösande kännetecknar föreningens arbetssätt.

Detta sammantaget gör att föreningen får årets utmärkelse.

Styrelsens ordförande Kenneth Lundin fick ta emot priset i Stockholm. ?Efter många års gediget arbete i vår region är det en härlig uppmuntran att vår styrelse och verksamhetsledning får kvitto på att vi gör betydelsefulla insatser. Det ger oss extra energi att under 2020 ? då vi har 20-årsjubileum ? fortsätta utveckla vår förening och våra medlemsvärden!?

Läs hela nyheten här:

VD-Kompetens

Improveras breddutbildning VD-Kompetens ger aktuella kunskaper, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga områden för VD eller annan ledningsperson. Finns både i Stockholm och Växjö.
» Läs mer om VD-Kompetens
Kontakt » christina@improvera.se

Bolagsstyrning

Genom vår Nils-Erik Persson kan du få goda råd i uppbyggnad/utveckling av ditt bolag och dess styrning.
Nils-Erik har lång erfarenhet av både styrelsearbete och
VD-skap. Han har i många år hjälpt bolag i södra Sverige.
» Läs mer om bolagsstyrning
Kontakt » nils-erik@improvera.se

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamöter för ökad kompetens och lönsamhet. 
» Läs mer om styrelseutveckling
Kontakt » charlotte@improvera.se

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster inom ekonomistyrning, verksamhetsutveckling, 
strategiprocessen, kund- och marknadsanalys
samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss