StyrelseAkademien Sydost är årets förening!

StyrelseAkademien Sydosts ordförande Kenneth Lundin

2019-12-06

Idag tillkännagavs att StyrelseAkademien Sydost får utmärkelsen ?Årets förening?. Utmärkelsen delas ut av StyrelseAkademien Sverige som varje år utser en av de 16 lokalföreningarna i landet som ett extra gott föredöme. Som verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost är vi på Improvera oerhört tacksamma!

I motiveringen står det:

StyrelseAkademien Sydost har med sitt nytänkande lyckats få fart i alla delar av regionen. Närvaron har höjts markant de senaste två åren. Föreningen har många deltagare både på sina utbildningar och på sina andra aktiviteter.

StyrelseAkademien Sydost har en stor bredd i sin verksamhet, och lyckas samtidigt hålla en jämn och hög kvalitet. Föreningen utmärker sig bland annat genom att de under året lyckades få flera hundra utbildningsdeltagare till kommunala styrelseutbildningar, att de arbetar engagerat med lokala inkubatorer samt att de är mycket aktiva i att förmedla styrelseuppdrag.

En viktig nyckel till framgången är den mycket duktiga verksamhetsledaren som driver föreningen framåt tillsammans med medarbetare och styrelse. Professionalism och pragmatiskt problemlösande kännetecknar föreningens arbetssätt.

Detta sammantaget gör att föreningen får årets utmärkelse.

Styrelsens ordförande Kenneth Lundin fick ta emot priset i Stockholm. ?Efter många års gediget arbete i vår region är det en härlig uppmuntran att vår styrelse och verksamhetsledning får kvitto på att vi gör betydelsefulla insatser. Det ger oss extra energi att under 2020 ? då vi har 20-årsjubileum ? fortsätta utveckla vår förening och våra medlemsvärden!?

Läs hela nyheten här:

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

Näringslivsutveckling för kommuner

Vi ser ett stort behov av en samsyn och ett proaktivt arbetssätt för att skapa ett positivt företagsklimat i en kommun och erbjuder därmed tjänster inom näringslivsutveckling för kommuner. 
» Läs mer om Näringslivsutveckling för kommuner

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss