Nu är sjunde omgången av VD-Kompetens avslutad!

1

2019-12-05

Nu har ytterligare ett glatt gäng, sjunde gruppen i ordningen, avslutat sin utbildningsresa hos oss och kan därmed intyga att de har ökat sina kunskaper inom flera viktiga ledningsområden!

I tisdags fick deltagarna lära sig mer om strategi och affärsplanering under ledning av Christina Lindberg och därefter följde en gemensam avslutningsmiddag på slottet. Igår låg fokus istället på varumärke, marknadsföring och kommunikation under ledning av Lena Leigert innan det gavs möjlighet att skriva tentamen för möjlighet att få ett meriterande certifikat.

Tack till alla deltagare för den här tiden tillsammans och stort lycka till framöver önskar vi på Improvera AB och våra föreläsare.

Vill du också gå en breddutbildning som ger dig ny inspiration och insikter kring din roll som VD eller i en annan ledande befattning? Då är du välkommen att anmäla dig till vårens omgång av VD-Kompetens!
Läs mer om aktuella datum och upplägg via länkarna:

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

Näringslivsutveckling för kommuner

Vi ser ett stort behov av en samsyn och ett proaktivt arbetssätt för att skapa ett positivt företagsklimat i en kommun och erbjuder därmed tjänster inom näringslivsutveckling för kommuner. 
» Läs mer om Näringslivsutveckling för kommuner

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss