Lunchträffar med inspirationsföredrag om framgångsrik bolagsstyrning och utveckling av beslutsfattare och verksamheter!

Informationstraffar_HT19_v2

2019-09-25

Välkommen till en av våra populära informationsträffar! Under träffarna bjuder vi på lunch, nätverkar och informerar om hur vi på Improvera och StyrelseAkademien Sydost kan hjälpa företag och beslutsfattare att utvecklas. Vi bjuder dessutom på ett inspirationsföredrag inom området bolagsstyrning!

Informationsträffarnas upplägg

- Vi inleder med en lunch och det ges möjlighet att nätverka med övriga deltagare.
- Nils-Erik Persson, senior advisor på Improvera, och Christina Lindberg, strategi- och ekonomikonsult samt lärare inom StyrelseAkademien, håller ett inspirationsföredrag och en paneldebatt om framgångsrik bolagsstyrning och utveckling av beslutsfattare och verksamheter. De diskuterar rådande hot och möjligheter och delar med sig av tips och framgångsexempel. Efter detta hoppas vi att du ska ha fått ny inspiration kring utvecklingen av dig och din verksamhet!
- Linda Ellingsen, marknadsansvarig på Improvera, berättar om utvecklingsmöjligheter via aktuella utbildningar för VD, styrelse och ägare i form av utbildningen VD-Kompetens och aktuella styrelseutbildningar.
- Nils-Erik Persson, berättar kort om hur StyrelseAkademien Sydost hjälper företag att hitta rätt externa kompetens till styrelser.

Se aktuella datum och platser för kommande träffar via länken nedan och välkommen med din anmälan!

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

Näringslivsutveckling för kommuner

Vi ser ett stort behov av en samsyn och ett proaktivt arbetssätt för att skapa ett positivt företagsklimat i en kommun och erbjuder därmed tjänster inom näringslivsutveckling för kommuner. 
» Läs mer om Näringslivsutveckling för kommuner

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss