Nu öppnar anmälan till vårens omgång av VD-Kompetens!

Välkommen till VD-utbildningen VD-Kompetens på Teleborgs slott i Växjö!

2019-09-17

Nu anmälan öppen till nästa omgång av utbildningen VD-Kompetens som startar den 11 februari 2020. Om du anmäler dig innan den 11 november erhåller du dessutom en boka-tidigt-rabatt!

VD-Kompetens är en utbildning för dig som är VD, affärsområdeschef eller i en annan ledningsposition som vill ha aktuella kunskaper, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom viktiga ledningsområden. Sedan starten 2015 har vi utbildat ett 70-tal personer och samtliga har uppgett att de kan rekommendera utbildningen.

Vi erbjuder ett begränsat antal platser enligt principen först till kvarn och sista anmälningsdagen är den 12 december.

Läs mer om utbildningens upplägg och innehåll och ta del av vad våra tidigare deltagare har sagt om utbildningen via länkarna nedan:

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

Näringslivsutveckling för kommuner

Vi ser ett stort behov av en samsyn och ett proaktivt arbetssätt för att skapa ett positivt företagsklimat i en kommun och erbjuder därmed tjänster inom näringslivsutveckling för kommuner. 
» Läs mer om Näringslivsutveckling för kommuner

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss