De tre sista platserna till VD-Kompetens hösten 2019 är tillgängliga t.o.m. 30 augusti

2019-06-13

Nästa omgång av utbildningen VD-Kompetens startar den 10 september och nu har vi endast tre platser kvar som vi håller öppna för anmälan till och med den 30 augusti.

Det är först till kvarn som gäller så om du känner dig redo och sugen på att kickstarta hösten med nya insikter och en stor dos inspiration är du välkommen med din anmälan!

Läs mer om utbildningen via länken och kontakta oss om du har några frågor:

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

Näringslivsutveckling för kommuner

Vi ser ett stort behov av en samsyn och ett proaktivt arbetssätt för att skapa ett positivt företagsklimat i en kommun. Därför bjuder vi in dig som är ledande politiker, kommunchef, näringslivsansvarig m.fl. för att inspireras och få handfasta råd och tips kring hur just ni ska lyckas.
» Läs mer om Näringslivsutveckling för kommuner

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss