Improvera har utbildat över 4 000 personer! Se kommande utbildningar

Nyhet_hemsida_Impr_utb_4000_190516_svart

2019-05-16

Improvera kompetensstärker beslutsfattare och sedan vi startade år 1996 har vi utbildat över 4000 personer vilket vi är ödmjukt tacksamma för att ha fått förtroendet att göra! Det har dels varit styrelseutbildningar via StyrelseAkademien Sydost som vi verksamhetsleder men även utbildningar som vi utför i egen regi i form av VD-Kompetens och NäringslivsKompetens. Vilken utbildning är du i behov av? Här kan du se vad som erbjuds framöver:

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

Näringslivsutveckling för kommuner

Vi ser ett stort behov av en samsyn och ett proaktivt arbetssätt för att skapa ett positivt företagsklimat i en kommun och erbjuder därmed tjänster inom näringslivsutveckling för kommuner. 
» Läs mer om Näringslivsutveckling för kommuner

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss