Styrelseveckan i Kalmar län, v. 19

Styrelseveckan_Kalmar_2019

2019-04-11

Även 2019 har StyrelseAkademien Sydost en satsning på tre intensiva "Styrelseveckor" som i år har temat "Kriser och utmaningar i styrelsearbetet". Vecka 19 kommer vi till Kalmar län!

Under veckan erbjuds ett flertal kostnadsfria seminarium med intressanta talare och teman. Syftet med Styrelseveckan är att lyfta vikten av ett aktivt och kompetent styrelsearbete.

Du som är intresserad av styrelsefrågor, medlem eller ej i StyrelseAkademien Sydost, är välkommen till
våra kostnadsfria träffar under Styrelseveckan!

Välkommen att läsa mer och anmäla dig via länkarna nedan. Till samtliga seminarium erbjuds ett begränsat antal platser enligt principen först till kvarn.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss