Lär känna experterna som föreläser under utbildningen VD-Kompetens

Se_våra_expertföreläsare_VD-Kompetens

2019-02-27

VD-Kompetens är en utbildning för dig som är VD, affärsområdeschef eller i en annan ledningsposition som vill ha aktuella kunskaper, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom viktiga ledningsområden. För att säkerställa att utbildningen håller en hög standard har vi valt ut några av Sveriges främsta expertföreläsare inom utbildningens samtliga ämnesområden.

För att ge en bättre bild av vilka föreläsarna är, vad som ingår i deras ämnesområden och vad du som VD eller i annan ledande position har för nytta av kunskapen de förmedlar har vi tagit fram korta filmer där de själva presenterar sig närmare. Du hittar filmerna via länken nedan:

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

Näringslivsutveckling för kommuner

Vi ser ett stort behov av en samsyn och ett proaktivt arbetssätt för att skapa ett positivt företagsklimat i en kommun. Därför bjuder vi in dig som är ledande politiker, kommunchef, näringslivsansvarig m.fl. för att inspireras och få handfasta råd och tips kring hur just ni ska lyckas.
» Läs mer om Näringslivsutveckling för kommuner

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss