Datumen är fastställda och anmälan är öppen till höstens omgång av VD-Kompetens!

2019-02-12

Vill du få aktuella kunskaper, verktyg och inspiration så att du kan utveckla och leda dig och din verksamhet i rätt riktning? Då är du välkommen att anmäla dig nästa omgång av VD-Kompetens som startar den 10 september 2019!

VD-Kompetens är en breddutbildning som riktar sig till dig som är VD, affärsområdeschef eller befinner dig i en annan typ av ledningsposition.

Utbildningen behandlar 10 högaktuella ledningsområden som ger dig ett brett helikopterperspektiv och en god förståelse för hela din verksamhet. Under ledning av våra expertföreläsare och med utbyte från övriga deltagare får du rätt verktyg, kunskaper och inspiration för att leda och styra verksamheten i rätt riktning.

Sista anmälningsdag till höstens omgång är 1 juni 2019 och vi erbjuder en begränsning på 12 platser enligt principen först till kvarn.

Du kan läsa mer om utbildningens upplägg, innehåll och datum samt se presentationsfilmer av våra föreläsare via länkarna nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linda, marknadsansvarig.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss