Effekten av VD-Kompetens - läs intervju med en av våra tidigare deltagare

Jonas_Andersson_effekten_av_VD-Kompetens

2019-01-17

I intervjuserien Effekten av VD-Kompetens följer vi upp vad tidigare deltagare har haft för nytta av utbildningen och vilka effekter den har bidragit till. Först ut att bli intervjuad är Jonas Andersson, VD på Växjöfabriken Produktions AB.

Citat från intervjun:

"För att nå framgång både i sitt arbete och ledningsarbete är det viktigt att ständigt vidareutvecklas, tänka nytt och fördjupa sig inom nya områden. Det har jag fått möjlighet att göra via VD-Kompetens som erbjuder en bred palett av ämnen och duktiga föreläsare. Jag har dessutom fått betydligt fler verktyg i verktygslådan".

Läs mer via länkarna:

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss