Fundera kring din egen och bolagets utveckling under jul och nyår

Nöjda kunder som har gått utbildningen VD-Kompetens

2018-12-17

Vet du vad företagen på bilden har gemensamt? Jo alla har en VD, affärsområdeschef eller person i ledningsposition som har gått utbildningen VD-Kompetens! Samtliga har även uppgett att de rekommenderar utbildningen och det genomsnittliga slutbetyget ligger på 5,2 av 6 möjliga.

Nästa omgång av utbildningen startar den 12 februari 2019 och sista anmälningsdag är den 11 januari så varför inte passa på och fundera kring din egen utveckling under jul och nyår?

Se filmerna där våra expertföreläsare presenterar sig eller se filmen där några av våra tidigare deltagare säger vad de tycker om utbildningen. Du kan även läsa mer om utbildningens upplägg och innehåll via hemsidan eller i programbladet som vi har länkat till nedan.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss