Höstens informationsträffar med tema framgångsrik bolagsstyrning

Mats Lundmark under Improveras informationsträff i Växjö

2018-11-22

Nu har vi genomfört höstens sista informationsträffar där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett inspirationsföredrag inom området bolagsstyrning.

Under november månad har vi anordnat träffar i Växjö, Karlskrona och Kalmar och ett 30-tal personer har kommit för att nätverka, inspireras och lära sig mer om oss.

Arbetar du i en organisation eller kommun som skulle vilja samordna informationsträffar i vår? Kontakta oss gärna så diskuterar vi ett lämpligt upplägg!

Vill du komma på en informationsträff i vår? Kontakta Linda för att lämna en förbindelsefri intresseanmälan så återkommer vi så snart vi har en informationsträff inplanerad nära dig.

Är du intresserad av att veta mer om oss och vårat utbud av utbildningar och tjänster? Boka in ett 30.minuter långt webbinarium med Linda där ni går igenom kurs- och tjänsteutbudet efter dina önskemål.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss