Presentationsfilmer av VD-Kompetens föreläsare

Presentationsfilmer inpelning

2018-11-08

Eftersom flera av våra expertföreläsare i utbildningen VD-Kompetens är efterfrågade och verksamma i hela landet tar vi tillfället i akt när de är på plats hos oss för att hålla i sina avsnitt. Vi håller just nu på att spela in presentationsfilmer där samtliga föreläsare presenterar sig själva och sina avsnitt lite djupare. Filmerna kommer läggas upp löpande på vår LinkedIn-sida och så småningom även här på hemsidan, se länkarna.

På så sätt hoppas vi att du får en tydligare bild av utbildningen i helhet och framförallt får en tydligare bild av vilka du kommer träffa på om du väljer att starta din utbildningsresa hos oss.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss