Presentationsfilmer av VD-Kompetens föreläsare

Presentationsfilmer inpelning

2018-11-08

Eftersom flera av våra expertföreläsare i utbildningen VD-Kompetens är efterfrågade och verksamma i hela landet tar vi tillfället i akt när de är på plats hos oss för att hålla i sina avsnitt. Vi håller just nu på att spela in presentationsfilmer där samtliga föreläsare presenterar sig själva och sina avsnitt lite djupare. Filmerna kommer läggas upp löpande på vår LinkedIn-sida och så småningom även här på hemsidan, se länkarna.

På så sätt hoppas vi att du får en tydligare bild av utbildningen i helhet och framförallt får en tydligare bild av vilka du kommer träffa på om du väljer att starta din utbildningsresa hos oss.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se filmen där tidigare deltagare berättar om nyttan de har haft av utbildningen. 
Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk, heltäckande näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss