Anmälan öppen till NäringslivsKompetens våren 2019!

Näringslivsutbildningen NäringslivsKompetens

2018-11-06

Nu är anmälan öppen till nästa omgång av NäringslivsKompetens som genomförs i Växjö den 6-7 mars samt 3-4 april 2019. Välkommen med din anmälan!

NäringslivsKompetens är en fyradagars näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Du kan exempelvis vara anställd som näringslivsutvecklare, näringslivssamordnare, näringslivschef eller regional utvecklingssamordnare på en regional eller kommunal näringslivsavdelning eller i ett näringslivsbolag.

Samtliga deltagare som har avslutat utbildningen uppger att de rekommenderar den och det genomsnittliga slutbetyget ligger på 5,1 av 6 möjliga!

Läs mer om utbildningens innehåll via Informationsbladet. Om du bl.a. vill veta mer om bakgrunden till utbildningen eller läsa om vad tidigare deltagare tycker om utbildningen kan du läsa mer via länken nedan.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss