Välkommen till våra Informationsträffar

2018-10-18

Vi bjuder i samverkan med StyrelseAkademien Sydost in till träffar där vi ger inspiration kring framgångsrik bolagsstyrning och externa ledamöter samt informerar om hur VD och styrelse kan utvecklas i sina roller. Allt under en nätverkande lunch.

Samtliga träffar är kostnadsfria och pågår från kl. 11.30-13.00.

Program:
- Lunch och möjlighet till nätverkande.
- Styrning av bolag - till framgång eller kräftgång? Nils-Erik Persson, senior advisor, delar med sig av erfarenheter som såväl VD som styrelseordförande.
- En extern ledamot i varje bolag?! Mats Lundmark, förmedlingsansvarig, ger sin syn på externa ledamöters betydelse och informerar om processen vid förmedling.
- Hur utvecklar vi VD:ar och styrelser? Linda Ellingsen, marknadsansvarig, presenterar utbildningen VD-Kompetens och aktuella styrelseutbildningar.
- Avslutning.

Datum:
8 november - Växjö, Framtidsvägen 10, Videum Science Park
14 november - Karlskrona, Skeppsgossegatan 2, Scandic Karlskrona
21 november - Kalmar, Dragonvägen 7, Scandic Väst

Anmälan görs via formuläret (länk) eller mail till Linda (länk).

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se filmen där tidigare deltagare berättar om nyttan de har haft av utbildningen. 
Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk, heltäckande näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss