Välkommen till våra Informationsträffar

2018-10-18

Vi bjuder i samverkan med StyrelseAkademien Sydost in till träffar där vi ger inspiration kring framgångsrik bolagsstyrning och externa ledamöter samt informerar om hur VD och styrelse kan utvecklas i sina roller. Allt under en nätverkande lunch.

Samtliga träffar är kostnadsfria och pågår från kl. 11.30-13.00.

Program:
- Lunch och möjlighet till nätverkande.
- Styrning av bolag - till framgång eller kräftgång? Nils-Erik Persson, senior advisor, delar med sig av erfarenheter som såväl VD som styrelseordförande.
- En extern ledamot i varje bolag?! Mats Lundmark, förmedlingsansvarig, ger sin syn på externa ledamöters betydelse och informerar om processen vid förmedling.
- Hur utvecklar vi VD:ar och styrelser? Linda Ellingsen, marknadsansvarig, presenterar utbildningen VD-Kompetens och aktuella styrelseutbildningar.
- Avslutning.

Datum:
8 november - Växjö, Framtidsvägen 10, Videum Science Park
14 november - Karlskrona, Skeppsgossegatan 2, Scandic Karlskrona
21 november - Kalmar, Dragonvägen 7, Scandic Väst

Anmälan görs via formuläret (länk) eller mail till Linda (länk).

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss