Premiär för utbildningen NäringslivsKompetens

2_kompr

2018-09-21

I onsdags var det äntligen dags för premiären av utbildningen NäringslivsKompetens! Med deltagare från norra till södra Sverige har vi genomfört de två första kursdagarna och vi ser redan nu fram emot de två resterande dagarna som är förlagda i oktober.

NäringslivsKompetens är en praktiskt fokuserad diplomutbildning för personer som arbetar med att utveckla kommunens näringsliv. Syftet med utbildningen är att ge en tydlig förståelse för hur man på bästa sätt ska kunna utveckla näringslivet där man är verksam.

Läs mer om utbildningen via länken och välkommen att göra en intresseanmälan (inte bindande) till nästa utbildning som preliminärt genomförs under våren 2018.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss