Anmälan till VD-Kompetens stänger om en vecka - fåtal platser kvar!

VD-Kompetens_redo_for_nasta_drag

2018-08-14

Är du redo för nästa drag och att få rätt förutsättningar för utveckling?

Den 11 september startar en ny omgång av Utbildningen VD-Kompetens och som alltid strävar vi efter att ge deltagarna rätt förutsättningar och inspiration kring hur de kan utveckla sig själva och sina verksamheter.

Om du är redo för nästa drag och att få rätt förutsättningar är du välkommen med din anmälan snarast eller senast den 21 augusti. I dagsläget finns endast ett fåtal platser kvar.

Vi hoppas att vi ses i höst!

Läs mer om utbildningen eller anmäl dig direkt via länkarna nedan

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss