VD-Kompetens - endast 4 platser kvar!

Utbildningen VD-Kompetens i Växjö - endast 4 platser kvar

2018-06-19

Nu har vi endast fyra platser kvar till nästa omgång av VD-Kompetens så vänta inte för länge med din anmälan om du vill säkra din plats!

Med hjälp av aktuella kunskaper och verktyg ger vi dig förutsättningar att utveckla dig och din verksamhet i rätt riktning. I kombination med erfarenhetsutbyte och nya insikter från kompetenta föreläsare och övriga deltagare garanterar vi att du får en inspirerande höst!

Läs mer om utbildningens datum, upplägg, innehåll och föreläsare via programbladet och välkommen med din anmälan via det länkade formuläret eller mail till Linda. Det går även bra att kontakta Linda med eventuella frågor.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss