Säkra din plats till VD-Kompetens hösten 2018 - hälften av platserna kvar

Endast_hälften_av_platserna_kvar_till_utbildningen_VD_Kompetens

2018-05-29

Nu finns endast hälften av platserna kvar till höstens omgång av VD-Kompetens så om du vill starta hösten med nya kunskaper, verktyg och inspiration som utvecklar dig och din verksamhet bör du säkra din plats redan nu. Vi erbjuder ett begränsat antal platser enligt principen först till kvarn.

PS. Ni i Kalmar län har väl inte glömt att ni kan ansöka om konsultcheckar via RFKL för delfinansiering av utbildningen?

Läs mer om utbildningen och konsultcheckarna och anmäl dig via länkarna nedan. Välkommen att kontakta Linda om du har frågor om utbildningen och dess upplägg.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledande position. Välkommen till en infoträff där vi presenterar utbildningen. 
Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
Läs mer om styrelseutveckling

NYHET! NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens är en näringslivsutbildning för dig som arbetar på en kommuns näringslivsavdelning eller näringslivsbolag, är på väg in i en sådan typ av roll eller på något annat sätt arbetar med att utveckla kommunens näringsliv.
Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018