Nu stärks organisationen kring förmedling av externa styrelseledamöter och styrelseordförande

Mats_Lundmark_Förmedlingsansvarig_StyrelseAkademien_sydost

2018-05-22

Som verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost hjälper vi till att hitta de bäst lämpade kandidaterna vid behov av en ny styrelseledamot eller styrelseordförande. Med anledning av StyrelseAkademiens nya vision "en extern ledamot i alla bolag" och det ökade intresset som har medföljt stärker vi nu vår organisation kring förmedlingstjänsten med Mats Lundmark som ny förmedlingsansvarig.

Mats tar över det heltäckande ansvaret för förmedlingstjänsten efter Nils-Erik Persson. Mats kommer senast från en roll som VD för Alwex Transport AB och innan dess har han flera VD- och ledningsuppdrag från framförallt tillverkande industri och IT. Mats har lång erfarenhet av styrelsearbete och att vara extern ledamot i bolagsstyrelser.

Behöver du hjälp med att hitta en ny styrelseledamot eller styrelseordförande? Kontakta oss för ett kort och förutsättningslöst möte där vi får möjlighet att beskriva hur vi har arbetat med förmedling av styrelsekandidater i snart 20 år

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss