Fjärde kurstillfället VD-Kompetens omgång 5

Avsnittet ekonomisk styrning för resultat ingår i VD-utbildningen VD-Kompetens

2018-05-17

Den här veckan var det dags för de sista kursdagarna under femte omgången av utbildningen VD-Kompetens.

Först ut var avsnittet ekonomisk styrning för resultat som leddes av Christina Lindberg från Improvera AB. Fokus låg bland annat på grundläggande ekonomisk analys och värdering, balanserad styrning, investeringar och finansieringar samt ett inslag om förvärv som hölls av Fredrik Axler från PwC.

Dagen därpå behandlades avsnittet vd-rollen och styrelsen under ledning av Nils-Erik Persson från Improvera AB. Under hans trekvarts dag låg fokus främst på hur du som VD ska förhålla dig till din styrelse men även vilka krav du kan sätta på styrelsen och deltagarna fick även kunskaper om lagar och regler i sammanhanget.

Efter Nils-Eriks avsnitt hölls en kort avslutning innan möjligheten gavs att stanna kvar för att skriva en tentamen som vid godkänt ger ett meriterande certifikat.

Vill du också få aktuella kunskaper, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom viktiga ledningsområden och få möjlighet till ett intygande certifikat? Säkra din plats till nästa omgång av utbildningen som startar den 11 september 2018. Läs mer eller anmäl dig via länkarna nedan eller kontakta Linda om du har frågor.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se filmen där tidigare deltagare berättar om nyttan de har haft av utbildningen. Anmäl dig innan den 31/10 för en boka-tidigt-rabatt!
Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens är en näringslivsutbildning för dig som arbetar på en kommuns näringslivsavdelning eller näringslivsbolag, är på väg in i en sådan typ av roll eller på något annat sätt arbetar med att utveckla kommunens näringsliv.
Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss