Ytterligare en grupp har genomfört VD-Kompetens!

Deltagare i Improveras utbildning VD-Kompetens omgång 5

2018-05-18

I onsdags avslutades femte omgången av utbildningen VD-Kompetens och ytterligare en grupp (se bild) kan nu intyga att de har ökat sina kunskaper inom viktiga ledningsområden. Vi vill passa på att tacka alla deltagare för den här tiden och önska er lycka till och hoppas att ni ska ha stor nytta av utbildningen. Bra jobbat!

Vill du också få aktuella kunskaper, verktyg och inspiration förmedlat av experter så att du kan utveckla och leda dig och din verksamhet i rätt riktning? Då är du välkommen att anmäla dig nästa utbildning som startar den 11 september 2018, än finns det några platser kvar. Du kan läsa mer om utbildningens upplägg och innehåll via länken nedan och om du har frågor är du välkommen att kontakta Linda, marknadsansvarig.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledande position. Välkommen till en infoträff där vi presenterar utbildningen. 
Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
Läs mer om styrelseutveckling

NYHET! NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens är en näringslivsutbildning för dig som arbetar på en kommuns näringslivsavdelning eller näringslivsbolag, är på väg in i en sådan typ av roll eller på något annat sätt arbetar med att utveckla kommunens näringsliv.
Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018