NYHET! NäringslivsKompetens, ny utbildning för dig som arbetar med att utveckla kommuners näringsliv!

NaringslivsKompetens utbildning för näringslivsutvecklare

2018-04-26

Som anställd på en kommunal näringslivsavdelning eller i ett näringslivsbolag har du stort ansvar för att skapa förutsättningarna för ett positivt företagsklimat och stödja det lokala näringslivet. Det är ett omfattande uppdrag som kräver att du har kunskaper och förståelse inom ett flertal områden och att du kan sätta dig in i flera olika intressenters perspektiv.

Därför erbjuder Improvera en praktisk, heltäckande utbildning med fokus på att du ska få en tydlig förståelse för hur du på bästa sätt ska kunna utveckla näringslivet där du är verksam!

Med 20-årig erfarenhet av kompetensutveckling av beslutsfattare, nära kontakt med flertalet näringslivsavdelningar och ett väl upparbetat kontaktnät med kompetenta personer presenterar vi utbildningen NäringslivsKompetens!

- Fyradagars diplomutbildning på Videum Science Park i Växjö
- Fokus på aktuella kunskaper, praktiska exempel och erfarenhetsutbyte
- Flera intressanta föreläsare med praktiska erfarenheter
- Övernattningar på Teleborgs slott (känt från Stjärnorna på slottet)

Utbildningen pågår under totalt fyra heldagar med start den 19-20 september följt av ytterligare två kursdagar den 9-10 oktober.

Vill du veta mer? Träffa oss på SKNT-mässan den 23-25 maj eller läs mer via länken nedan och i aktuellt Informationsblad.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledande position. Välkommen till en infoträff där vi presenterar utbildningen. 
Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
Läs mer om styrelseutveckling

NYHET! NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens är en näringslivsutbildning för dig som arbetar på en kommuns näringslivsavdelning eller näringslivsbolag, är på väg in i en sådan typ av roll eller på något annat sätt arbetar med att utveckla kommunens näringsliv.
Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018