Säkra din plats till höstens omgång av VD-Kompetens

Certifikat VD-Kompetens 2

2018-04-16

Vill du få nya kunskaper och verktyg inom viktiga ledningsområden? Söker du inspiration för hur du ska utveckla verksamheten? Vill du känna en trygghet i din roll? Vill du utbyta erfarenheter med andra som befinner sig i en liknande position som du befinner dig i?

Oavsett anledning till varför du vill utveckla dig själv och/eller verksamheten du verkar i så börjar det bli hög tid att boka upp kommande utbildnings- och utvecklingsinsatser och säkra din plats till höstens omgång av utbildningen VD-Kompetens.

Om du är nyfiken på upplägget kan du börja med att se filmen där några av våra tidigare deltagare delar med sig av sin uppfattning om utbildningen. Vill du veta mer om utbildningen och få svar på frågor är du välkommen till en av våra kommande Informationsträffar där vi kort går igenom upplägget och innehållet. Du kan även boka in en privat genomgång över telefon tillsammans med Linda. Länkar till samtliga alternativ finner du nedan.

Vi hoppas att vi får vara en del av din utbildningsresa i höst!

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledande position. Välkommen till en infoträff där vi presenterar utbildningen. 
Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
Läs mer om styrelseutveckling

NYHET! NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens är en näringslivsutbildning för dig som arbetar på en kommuns näringslivsavdelning eller näringslivsbolag, är på väg in i en sådan typ av roll eller på något annat sätt arbetar med att utveckla kommunens näringsliv.
Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018