Inspirationsträff med fokus på varumärkesbyggande

Inspirationsträff_VD-Kompetens_Improvera_PM_&_Vänner_Per_Bengtsson_Varumärke_180411

2018-04-11

Igår var det dags för vår andra Inspirationsträff som erbjuds exklusivt för tidigare VD-Kompetensdeltagare. Temat var varumärkesbyggande och som talare och inspiratör hade vi bjudit in Per Bengtsson, en av grundarna och delägarna till PM & Vänner i Växjö.

PM & Vänner har bland annat belönats med en stjärna i Guide Michelin Nordic Guide, priset Grand Award av Wine Spectator och vunnit pris som Årets Marknadsförare. Per berättade om den fantastiska resan de har gjort och några framgångsfaktorer han lyfte fram var att hitta ett så kallat "mellanrum" eller unik nisch och sedan hålla stenhårt på den, vara uthållig, omge sig av människor som kan mer än en själv och se till att alla är representanter för varumärket.

Stort tack till alla deltagare som medverkade och Per som delade med sig av inspiration och erfarenheter. Välkomna tillbaka i november då det är dags för nästa inspirationsträff!

Ta del av våra korta sammanfattningar av inspirationsträffarna via länken nedan. Inspirationsträffarna erbjuds exklusivt för dig som har genomfört utbildningen VD-Kompetens, läs mer information om utbildningen via den andra länken nedan.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss