Andra kurstillfället VD-Kompetens omgång 5

Ledarskap_180314_2

2018-03-20

I onsdags var det dags för ytterligare ett tvådagarsblock i utbildningen VD-Kompetens.

Först ut var avsnittet ledarskap och strategisk HR som leddes av Anna-Karin L. Boman från annpocon AB. Fokus låg bland annat på HR:s strategiska roll i organisationen, arbetsgivaransvaret, hur man blir en attraktiv arbetsgivare, HR i ledningsarbetet och hur deltagarna själva kan bli bättre ledare.

Dagen därpå avhandlades två avsnitt och först ut var digitalisering där Joakim Jansson från DigJourney AB föreläste. Under förmiddagen låg fokus därför på hur deltagarnas verksamheter står sig i digital mognad, fastställning av digitalt mognadsindex och aktuella verktyg att använda för att leda den digitala resan strategiskt och operativt.

Under eftermiddagen gick vi över till avsnittet hållbarhet och CSR som leddes av Martin Hallberg från UpHigh AB. Fokus låg på att öka förståelsen kring varför hållbart företagande är avgörande för verksamheten, hur man prioriterar hållbarhetsområden, hur styrningen ser ut i hållbara företag och viktiga regelverk att förhålla sig till inom området.

Vill du också få aktuella kunskaper, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom viktiga ledningsområden? Nästa omgång av vår breddutbildning VD-Kompetens startar den 11 september 2018. Läs mer i det aktuella programbladet eller anmäl dig direkt (se länkar nedan).

Om du är nyfiken på att veta mer om upplägget och innehållet kan du bli prenumerant på vårt nyhetsbrev om VD-Kompetens som bl.a. tar med dig bakom kulisserna under vårens omgång. Registrera dig för nyhetsbrevet via länken.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss