Välkommen till våra informationsträffar!

Infotraffar_varen_2018_180314b

2018-03-14

Välkommen att delta på en av våra informationsträffar under våren 2018, välj mellan följande datum och ort:

11/4: Lunchträff i Västervik
25/4: Frukostträff i Växjö (tillsammans med OnePartnerGroup)
25/4: Lunchträff i Markaryd
8/5: Lunchträff i Vetlanda
22/8: Lunchträff i Västervik

Träffarna inleds med frukost/lunch och möjlighet att nätverka med övriga deltagare. Därefter håller Nils-Erik Persson, senior advisor, ett föredrag inom området bolagsstyrning. Slutligen presenterar Linda Ellingsen, marknadsansvarig, olika utvecklingsmöjligheter för VD och styrelse innan träffen avslutas.

Träffarna kräver föranmälan och är förbindelsefria samt i största utsträckning kostnadsfria. Vissa träffar där vi samverkar med partners tar vi dock ut en mindre avgift för medverkan. Läs därför mer om respektive träffs villkor och boka din plats via länken nedan

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se filmen där tidigare deltagare berättar om nyttan de har haft av utbildningen. Anmäl dig innan den 31/10 för en boka-tidigt-rabatt!
Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens är en näringslivsutbildning för dig som arbetar på en kommuns näringslivsavdelning eller näringslivsbolag, är på väg in i en sådan typ av roll eller på något annat sätt arbetar med att utveckla kommunens näringsliv.
Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss