"VD-utbildning kan utveckla företagen" - SMP om utbildningen VD-Kompetens

2018-02-19

Under uppstarten av vårens omgång av VD-Kompetens kom Smålandsposten förbi under eftermiddagsfikat för att höra mer om vår utbildning VD-Kompetens.

Resultatet blev en artikel som publicerades i dagens tidning med rubriken "VD-utbildning kan utveckla företagen" och "rekordmånga kvinnor på vd-kurs" som rubrik på tidningens framsida.

I artikeln svarar bland annat Improveras VD Charlotte Heliosson och Christina Lindberg, programansvarig för VD-Kompetens, på frågor om behovet av den här typen av breddutbildning.

Även deltagarna Jonas Andersson på Perfecta Pump, Markus Persson på Advitum och Anna Blom på Länsförsäkringar i Kalmar län svarar på frågor om utbildningen och behovet av att utbilda sig och hänga med i utvecklingen.

Ett citat från artikeln och en av vårens kursdeltagare:
"Här får man ett kvitto på att man gör rätt och lär sig nya metoder att utveckla företaget säger Markus Persson som är helt säker på att hans nyvunna kunskaper kommer att bidra till företagets utveckling".

Hela artikeln går att läsa i inläggets bild eller på SMP:s hemsida via länken (OBS går endast att läsa artikeln på hemsidan som prenumerant).

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss