Lunchträff i Älmhult med fokus på bolagsstyrning och möjligheter för VD, styrelse och ägare att utvecklas

Improveras och Älmhult kommuns lunchträff hos SpeakEasy i Älmhult.

2018-02-16

Idag anordnade vi tillsammans med Älmhults kommun en lunchträff med temat "att styra ett bolag - till kräftgång eller framgång".

Ett 30-tal personer deltog och efter en god lunch och presentationsrunda fick de ta del av Nils-Eriks föredrag om bolagsstyrning och framtida krav på VD, styrelse och ägare. Därefter presenterade Linda utbildningen VD-Kompetens och aktuella utbildningar som riktar sig mot styrelse och ägare.

Vi tackar alla som kom för en trevlig lunchträff och hoppas att den inspirerade och bidrog till nya tankar och idéer för den egna bolagsstyrningen.

Vill du delta på en liknande lunchträff? Se kommande träffar och anmäl dig via länken nedan.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss