Lunchträff i Älmhult med fokus på bolagsstyrning och möjligheter för VD, styrelse och ägare att utvecklas

Improveras och Älmhult kommuns lunchträff hos SpeakEasy i Älmhult.

2018-02-16

Idag anordnade vi tillsammans med Älmhults kommun en lunchträff med temat "att styra ett bolag - till kräftgång eller framgång".

Ett 30-tal personer deltog och efter en god lunch och presentationsrunda fick de ta del av Nils-Eriks föredrag om bolagsstyrning och framtida krav på VD, styrelse och ägare. Därefter presenterade Linda utbildningen VD-Kompetens och aktuella utbildningar som riktar sig mot styrelse och ägare.

Vi tackar alla som kom för en trevlig lunchträff och hoppas att den inspirerade och bidrog till nya tankar och idéer för den egna bolagsstyrningen.

Vill du delta på en liknande lunchträff? Se kommande träffar och anmäl dig via länken nedan.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledande position. Välkommen till en infoträff där vi presenterar utbildningen. 
Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
Läs mer om styrelseutveckling

NYHET! NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens är en näringslivsutbildning för dig som arbetar på en kommuns näringslivsavdelning eller näringslivsbolag, är på väg in i en sådan typ av roll eller på något annat sätt arbetar med att utveckla kommunens näringsliv.
Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018