Uppstart VD-Kompetens omgång 5

Uppstart VD-Kompetens omgång 5

2018-02-16

I onsdags var det äntligen dags att kicka igång vårens omgång av utbildningen VD-Kompetens och en ny förväntansfull grupp på 13 personer anslöt sig till Teleborgs slott där utbildningen hålls.

Först ut var en heldag fullmatad med aktuella teorier, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom ämnesområdet strategi och affärsplanering som leddes av Christina Lindberg från Improvera AB. Fokus låg bland annat på mål och möjligheter med strategiprocessen, arbete med värdegrund och vision, intern och extern analys samt framtagning av en strategisk handlingsplan.

Dagen därpå var det dags för ämnesområdet varumärke, marknadsföring och kommunikation som leddes av Lena Leigert från Kreafon AB. Under den här dagen låg stort fokus på varumärkeshierarki, olika beståndsdelar i en varumärkesplattform och i en kommunikationsstrategi samt hur utvecklingen av marknadsföring och kommunikation bör hanteras och påverkar företag.

Vill du också få aktuella kunskaper, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom viktiga ledningsområden? Nästa omgång av vår breddutbildning VD-Kompetens startar den 11 september 2018. Läs mer i det aktuella programbladet eller anmäl dig direkt (se länkar nedan).

Om du är nyfiken på att veta mer om upplägget och innehållet kan du bli prenumerant på vårt nyhetsbrev om VD-Kompetens som bl.a. tar med dig bakom kulisserna under vårens omgång. Registrera dig för nyhetsbrevet via länken.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss