"Allt större krav ställs på ett företags VD" - Smålands Näringsliv om utbildningen VD-Kompetens

VD-Kompetens3_Smalands_Naringsliv_december2017_180123

2018-01-23

I höstas blev vi kontaktade av Smålands Näringsliv som ville veta mer om vår utbildning VD-Kompetens. Resultatet blev en artikel som publicerades i tidningen i december 2017 där de förutom att få svar på frågor om utbildningen även belyser de ökade kraven som ställs på ett företags VD.

Läs hela artikeln i den bifogade bilden.

Här är ett citat från Improveras huvudägare Nils-Erik Persson som svarar på varför en utbildning som VD-Kompetens är viktig:
"- Styrning av ett bolag kräver god kompetent ledning och förväntningarna på en VD lär öka i takt med välutbildade medarbetare som ställer krav. Så det är viktigt att ett bolags styrelse är angelägna om att deras VD utvecklar sig själv och därmed blir ett föredöme för andra chefer och övrig personal".

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledande position. Välkommen till en infoträff där vi presenterar utbildningen. 
Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
Läs mer om styrelseutveckling

NYHET! NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens är en näringslivsutbildning för dig som arbetar på en kommuns näringslivsavdelning eller näringslivsbolag, är på väg in i en sådan typ av roll eller på något annat sätt arbetar med att utveckla kommunens näringsliv.
Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018