Anmäl dig till en informationsträff under 2018

2018-01-09

Nytt år innebär nya informationsträffar! Vi har redan bokat in ett flertal träffar och fler är på gång men du kan redan nu anmäla dig till någon av följande träffar:

25/1: Lunchträff i Växjö
15/2: Lunchträff i Älmhult
16/3: Lunchträff i Markaryd
11/4: Lunchträff i Västervik
25/4: Frukostträff i Växjö
8/5: Lunchträff i Vetlanda
22/8: Lunchträff i Västervik

Träffarna inleds med frukost/lunch och möjlighet att nätverka med övriga deltagare. Därefter håller Nils-Erik Persson, senior advisor, ett föredrag inom området bolagsstyrning. Slutligen presenterar Linda Ellingsen, marknadsansvarig, olika utvecklingsmöjligheter för VD och styrelse innan träffen avslutas.

Träffarna kräver föranmälan och är förbindelsefria samt i största utsträckning kostnadsfria. Vissa träffar där vi samverkar med partners tar vi dock ut en mindre avgift för medverkan. Läs därför mer om respektive träffs villkor och boka din plats via länken nedan.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss