Verksamhetsutveckling via Improvera

Verksamhetsutveckling via Improvera

2017-12-14

Du vet väl om att vi erbjuder verksamhetsutveckling genom konsultation och rådgivning? Det gör vi inom följande områden:

- Strategi och Verksamhetsstyrning: bl.a. konsulttjänster inom strategiprocessen, stöd vid strategidagar.
- Marknadskonsult: bl.a. kund- och marknadsanalys, marknadsplanering, marknadsstrategi och strategi för sociala medier.
- Ekonomistyrning: bl.a. ekonomichefscoach och ekonomichef att hyra.
- Bolagsstyrning: bl.a. rådgivning kring framgångsrikt ägande och styrande av bolag samt inspirationsföredrag om bolagsstyrning, VD-utveckling och styrelseutveckling
- Kvalitets- och produktionsstyrning: bl.a. effektivisering av kvalitets- och produktionsarbete, ISO-certifiering och revidering.

Nedan finns länkar med mer information om de olika tjänsterna inom respektive område samt information om vem du ska kontakta om du behöver hjälp. Våra konsulter bokar gärna in ett möte för att diskutera ert behov och hur vi kan hjälpa till.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss