Förmedling av styrelseledamot och styrelseordförande

Improvera i Vaxjo foretags- och kompetensutveckling Nile-Erik Persson

2017-12-07

Som verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost hjälper vi till när det är dags att ta in en ny styrelseledamot eller styrelseordförande.

Förmedlingstjänsten genomförs av Nils-Erik Persson som är StyrelseAkademien Sydosts grundare och som har flera års erfarenhet inom styrelsearbete och bolagsstyrning. Hittills har han hjälpt ett 100-tal företag med förmedlingstjänsten.

Förmedlingsprocessen består av att vi ta fram en kravprofil som ligger till grund för annonsen som publiceras i Sveriges största kandidatbank för styrelseledamöter vilken idag består av ca 2 000 personer. Därefter hanterar vi ansökningarna som kommer in och tar fram de tre till fyra bäst lämpade kandidaterna som ni träffar för intervjuer.

Läs mer om förmedlingstjänsten via länken nedan och välkommen att kontakta Nils-Erik om du vill ha mer information eller boka ett möte där vi diskuterar era behov.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss