NYHET! Nytt ämne till VD-Kompetens fr.o.m hösten 2018!

Innovation är nytt ämne i utbildningen VD-Kompetens fr.o.m hösten 2018

2017-11-22

Vi strävar efter att ständigt utveckla och förbättra utbildningen VD-Kompetens och har därför valt att från och med hösten 2018 ta in ämnet Innovation som en del i utbildningen.

I takt med att omvärlden förändras allt snabbare ökar vikten av att du som VD eller i annan ledande position skapar rätt förutsättningar för en nytänkande och innovativ verksamhet. Som deltagare i utbildningen VD-Kompetens får du de rätta kunskaperna och verktygen för att du ska kunna göra just det! Under en halvdag kommer du bland annat få lära dig hur du skapar affärsförnyelse genom innovation och hur du arbetar med innovation både strategiskt och operativt.

Via den första länken nedan kan du ta del av utbildningens innehåll i sin helhet och i programbladet finner du ytterligare information om bland annat föreläsarna och vad tidigare kursdeltagares har sagt om utbildningen.

VD-Kompetens

Improveras utbildning VD-Kompetens ger aktuell kunskap, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom 10 viktiga ledningsområden och passar dig som är VD eller i en annan ledningsposition. Se presentationsfilmerna med våra expertföreläsare. Nästa utbildning startar den 10 september. 
» Läs mer om VD-Kompetens

Styrelseutveckling

Improvera är verksamhetsledare för StyrelseAkademien Sydost och erbjuder därmed bl.a. styrelseutbildningar och hjälp med att hitta och förmedla rätt externa styrelseledamot för ökad kompetens och lönsamhet.
» Läs mer om styrelseutveckling

NäringslivsKompetens

Improveras utbildning NäringslivsKompetens är en praktisk näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Utbildningen passar exempelvis personer som arbetar på regionala eller kommunala näringslivsavdelningar och näringslivsbolag.
» Läs mer om NäringslivsKompetens

Verksamhetsutveckling

Improvera erbjuder konsulttjänster och rådgivning inom områdena strategi- och verksamhetsstyrning, marknadsplanering/marknadsstrategi, 
ekonomistyrning, bolagsstyrning samt kvalitets- och produktionsstyrning.
» Läs mer om verksamhetsutveckling via konsulttjänster

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss