Näringslivsutbildning i Växjö

Improveras näringslivsutbildning NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens är en fyradagars näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Du kan exempelvis vara anställd som näringslivsutvecklare, näringslivssamordnare, näringslivschef eller regional utvecklingssamordnare på en regional eller kommunal näringslivsavdelning eller i ett näringslivsbolag.

Samtliga deltagare som har avslutat utbildningen uppger att de rekommenderar den och det genomsnittliga slutbetyget ligger på 5,1 av 6 möjliga!

Nu är anmälan öppen till nästa omgång av NäringslivsKompetens som genomförs i Växjö den 6-7 mars samt 3-4 april 2019. Välkommen med din anmälan!

Samlad information om NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens våren 2019
» Informationsblad NäringslivsKompetens våren 2019

Håll dig uppdaterad

» Följ Improvera på LinkedIn för löpande information om NäringslivsKompetens och Improveras övriga verksamhet.

Bakgrunden till NäringslivsKompetens

Du som arbetar med att utveckla näringslivet har stort ansvar för att skapa förutsättningar för ett positivt företagsklimat. Oavsett om du är anställd på en kommunal/regional näringslivsavdelning, i ett näringslivsbolag eller har en likvärdig roll är det ett omfattande uppdrag som kräver kunskaper och förståelse inom många områden och att du kan sätta dig in i flera intressenters perspektiv.

Därför erbjuder Improvera en praktisk, heltäckande näringslivsutbildning med fokus på att du ska få en tydlig förståelse för hur du på bästa sätt ska kunna utveckla näringslivet där du är verksam!

Med 20-årig erfarenhet av kompetensutveckling av beslutsfattare, arrangemang av utbildningar, nära kontakt med flertalet näringslivsavdelningar och ett väl upparbetat kontaktnät med kompetenta personer presenterar vi utbildningen NäringslivsKompetens!

Nöjda kursdeltagare

Nöjda kunder

Vi bad deltagarna ge exempel på åtgärder/nytta som utbildningen har gett och de svarade bl.a. följande:

Verktyg, idéer.
Många tips och råd som jag kan plocka in i mitt dagliga arbete.
Många konkreta tips, inspiration och verktyg samt har skapat kontakter och nätverk.

Kursavgift och vad som ingår

I kursavgiften ingår kursmaterial, föreläsningar, logi för två nätter på Teleborgs slott, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika vid samtliga fyra dagar samt två middagar. 

Kursavgiften är 33 000 kr + moms.
Anmäler ni två eller fler deltagare från samma kommun/bolag blir avgiften 31 000 kr per deltagare.

Anmälan NäringslivsKompetens

Nu är anmälan öppen till nästa omgång av NäringslivsKompetens som genomförs i Växjö den 6-7 mars samt 3-4 april 2019. Anmäl dig genom att fylla i formuläret längst ned på sidan eller skicka ett mail till Nils-Erik. Vi erbjuder ett begränsat antal platser enligt principen först till kvarn. Sista anmälningsdag är den 13 februari 2019.

Kontakta oss

» Maila Nils-Erik 
» Maila Linda
» Ring: 0470 - 79 46 40

Anmälan Näringslivskompetens

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss