Näringslivsutbildning i Växjö

Improveras näringslivsutbildning NäringslivsKompetens

NäringslivsKompetens är en näringslivsutbildning för dig som arbetar med att utveckla näringslivet eller är på väg in i en sådan typ av roll. Du kan exempelvis vara anställd som näringslivsutvecklare, näringslivssamordnare, näringslivschef eller regional utvecklingssamordnare på en regional eller kommunal näringslivsavdelning eller i ett näringslivsbolag.

Samtliga deltagare som har avslutat utbildningen uppger att de rekommenderar den och det genomsnittliga slutbetyget ligger på 5,1 av 6 möjliga!

Nästa omgång av NäringslivsKompetens är planerad att starta hösten 2018. Till dess kommer en revidering av utbildningen ske i syfte att korta ned antalet dagar.

Vill du bli meddelad när det nya upplägget och datumen är fastställda? Lämna en intresseanmälan (icke bindande) till Linda så kontaktar hon dig när allt är klart.

Håll dig uppdaterad

» Registrera dig för nyhetsbrevet om du vill ha löpande information om utbildningen.

» Följ Improvera på LinkedIn för löpande information om NäringslivsKompetens och Improveras övriga verksamhet.

Bakgrunden till NäringslivsKompetens

Du som arbetar med att utveckla näringslivet har stort ansvar för att skapa förutsättningar för ett positivt företagsklimat. Oavsett om du är anställd på en kommunal/regional näringslivsavdelning, i ett näringslivsbolag eller har en likvärdig roll är det ett omfattande uppdrag som kräver kunskaper och förståelse inom många områden och att du kan sätta dig in i flera intressenters perspektiv.

Därför erbjuder Improvera en praktisk näringslivsutbildning med fokus på att du ska få en tydlig förståelse för hur du på bästa sätt ska kunna utveckla näringslivet där du är verksam!

Med 20-årig erfarenhet av kompetensutveckling av beslutsfattare, arrangemang av utbildningar, nära kontakt med flertalet näringslivsavdelningar och ett väl upparbetat kontaktnät med kompetenta personer presenterar vi utbildningen NäringslivsKompetens!

Nöjda kursdeltagare

Nöjda kunder

Vi bad deltagarna ge exempel på åtgärder/nytta som utbildningen har gett och de svarade bl.a. följande:

Jag har fått många konkreta tips, inspiration och verktyg och skapat kontakter och nätverk.
Många tips och råd som jag kan plocka in i mitt dagliga arbete.
Verktyg, idéer.

Kursavgift och vad som ingår

Just nu pågår en revidering av utbildningen och vi återkommer med en uppdaterad version inom kort. Nästa omgång är planerad att starta hösten 2018.

Kontakta oss

» Maila Nils-Erik 
» Maila Linda
» Ring: 0470 - 79 46 40

Anmälan Näringslivskompetens

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss