Informationsträffar & webbinarium

Informationsträffar

Välkommen till en informationsträff där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning.

Vi inleder med en frukost/lunch och det ges möjlighet att nätverka med övriga deltagare.

Därefter håller Nils-Erik Persson, senior advisor, ett föredrag inom framgångsrik bolagsstyrning och Mats Lundmark, förmedlingsansvarig StyrelseAkademien Sydost, berättar mer om hur han hjälper företag att hitta rätt extern kompetens till sttrelsen. Avslutningsvis presenterar Linda Ellingsen, marknadsansvarig, olika utvecklingsmöjligheter via våra aktuella utbildningar för VD och styrelse i form av utbildningen VD-Kompetens och aktuella styrelseutbildningar.

Anmälan sker senast 4 dagar innan respektive träff via mail till Linda eller genom att fylla i formuläret längre ned på sidan. 

Kommande informationsträffar och webbinarium (uppdateras löpande)

Just nu har vi inga inbokade träffar men kontakta oss om du är intresserad av att delta på en framtida träff så informerar vi dig så snart vi har nya träffar inbokade.

Webbinarium

Om du inte har möjlighet att komma på en informationsträff erbjuder vi webbinarium där Linda går igenom utbildningens upplägg och innehåll via en länk. Webbinariet pågår i 30 minuter och det ges tid till att ställa frågor direkt eller via en personlig återkoppling efteråt. Begränsat antal platser. Anmälan görs via formuläret nedan eller mail till Linda.

Bilder från informationsträffar

Anmäl dig via formuläret nedan eller skicka ett mail till Linda.

Anmälan Informationsträff

Kostnadsfritt (vi bjuder på mat)

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss