Informationsträffar & webbinarium

Informationsträffar

Välkommen till en informationsträff där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning.

Vi inleder med en frukost/lunch och det ges möjlighet att nätverka med övriga deltagare. Därefter delar Nils-Erik Persson, senior advisor, med sig av sina erfarenheter inom området bolagsstyrning via ett av de tre föredragen "styra ett bolag - till kräftgång eller framgång?", "extern styrelseledamot - en främmande fågel i boet, eller?" samt "som styrelseledamot och VD - vilka risker utsätter du dig för?". Avslutningsvis presenterar Linda Ellingsen, marknadsansvarig, olika utvecklingsmöjligheter för VD och styrelse.

Vissa av våra träffar görs i samverkan med samarbetspartners. Du hittar mer information om de olika träffarnas innehåll och upplägg i listan nedan. 

Kommande informationsträffar och webbinarium (uppdateras löpande)

  • Lunchträff i Växjö 16 augusti, kl. 11.30-13.00, Videum Science Park, hus Bravo, Framtidsvägen 12 A i Växjö.
    Välkommen till vår informationsträff där vi bjuder på lunch och ett föredrag om framgångsrik bolagsstyrning med Nils-Erik Persson och Mats Lundmark. Vi berättar dessutom om våra tjänster inom bolagsstyrning och utvecklingsmöjligheter via våra utbildningar och tjänster för VD och styrelse.
  • Lunchträff i Västervik 22 augusti, kl. 12.00-13.30, Västervik Framåt, Stora Torget 4 i Västervik
    I samverkan med Västervik Framåt bjuder vi in till en lunch med föredraget "Extern styrelseledamot - en främmande fågel i boet - eller?".

Webbinarium

Om du inte har möjlighet att komma på en informationsträff erbjuder vi webbinarium där Linda går igenom utbildningens upplägg och innehåll via en länk. Webbinariet pågår i 30 minuter och det ges tid till att ställa frågor direkt eller via en personlig återkoppling efteråt. Begränsat antal platser. Anmälan görs via formuläret nedan eller mail till Linda.

Anmäl dig via formuläret nedan eller skicka ett mail till Linda.

Anmälan Informationsträff

Kostnadsfritt (vi bjuder på mat)

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss