Informationsträffar & webbinarium

Informationsträffar

Välkommen till en av våra populära informationsträffar! Under träffarna bjuder vi på lunch, nätverkar och informerar om hur vi på Improvera och StyrelseAkademien Sydost kan hjälpa företag och beslutsfattare att utvecklas. Vi bjuder dessutom på ett inspirationsföredrag inom området bolagsstyrning!

Kommande informationsträffar

  • 7/10 Lunchträff i Växjö, kl. 11.30-13.00, Videum Science Park, Framtidsvägen 14. Anmälan i receptionen. 
  • 17/10 Lunchträff i Kalmar, kl. 12.00-13.30. Kalmar Science Park. Anmälan i receptionen.
  • 21/10 Lunchträff i Karlskrona, kl. 11.30-13.00. Karlskrona Företags & Hantverksförening KFH, Bredgatan 12 i Karlskrona.

Informationsträffarnas upplägg

  • Vi inleder med en lunch och det ges möjlighet att nätverka med övriga deltagare.
  • Nils-Erik Persson, senior advisor på Improvera, och Christina Lindberg, strategi- och ekonomikonsult samt lärare inom StyrelseAkademien, håller ett inspirationsföredrag om framgångsrik bolagsstyrning och utveckling av beslutsfattare och verksamheter. De diskuterar rådande hot och möjligheter och delar med sig av tips och framgångsexempel. Efter detta hoppas vi att du ska ha fått ny inspiration kring utvecklingen av dig och din verksamhet!
  • Linda Ellingsen, marknadsansvarig på Improvera, berättar om utvecklingsmöjligheter via aktuella utbildningar för VD, styrelse och ägare i form av utbildningen VD-Kompetens och aktuella styrelseutbildningar.
  • Nils-Erik Persson, berättar kort om hur StyrelseAkademien Sydost hjälper företag att hitta rätt externa kompetens till styrelser.

Anmälan sker senast 4 dagar innan respektive träff via mail till Linda eller genom att fylla i formuläret längre ned på sidan. 

Webbinarium

Om du inte har möjlighet att komma på en informationsträff erbjuder vi webbinarium där Linda går igenom utbildningens upplägg och innehåll via en länk. Webbinariet pågår i 30 minuter och det ges tid till att ställa frågor direkt eller via en personlig återkoppling efteråt. Begränsat antal platser. Anmälan görs via formuläret nedan eller mail till Linda.

Bilder från informationsträffar

Anmälan Informationsträff

Kostnadsfritt (vi bjuder på mat)

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss