Informationsträffar & webbinarium

Informationsträffar

Välkommen till en av våra populära informationsträffar! Under träffarna bjuder vi på en frukost eller lunch, nätverkar och informerar om oss på Improvera och StyrelseAkademien Sydost. Vi bjuder dessutom på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning.

Vi håller just nu på att planera höstens och vinterns informationsträffar och återkommer med datum och upplägg så snart allt är fastställt. 

Informationsträffarnas upplägg

  • Vi inleder med en frukost/lunch och det ges möjlighet att nätverka med övriga deltagare. 
  • Nils-Erik Persson, senior advisor på Improvera, håller i föredraget "körkort för bolagsstyrning - vad skulle det kunna innehålla?". Under föredraget utmanar Nils-Erik normen för ledning av bolag genom att belysa aktuella utmaningar och områden att fokusera på. Han delar dessutom med sig av konkreta tips på framgångsfaktorer.
  • Linda Ellingsen, marknadsansvarig på Improvera, berättar om utvecklingsmöjligheter via aktuella utbildningar för VD, styrelse och ägare i form av utbildningen VD-Kompetens och aktuella styrelseutbildningar.
  • Nils-Erik Persson, berättar om hur StyrelseAkademien Sydost hjälper företag att hitta rätt externa kompetens till styrelser.

Anmälan sker senast 4 dagar innan respektive träff via mail till Linda eller genom att fylla i formuläret längre ned på sidan. 

Webbinarium

Om du inte har möjlighet att komma på en informationsträff erbjuder vi webbinarium där Linda går igenom utbildningens upplägg och innehåll via en länk. Webbinariet pågår i 30 minuter och det ges tid till att ställa frågor direkt eller via en personlig återkoppling efteråt. Begränsat antal platser. Anmälan görs via formuläret nedan eller mail till Linda.

Bilder från informationsträffar

Anmälan Informationsträff

Kostnadsfritt (vi bjuder på mat)

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss