VD-utbildning i Växjö

- med aktuella kunskaper för ledarskap vid förändring

Improveras VD-utbildning VD-Kompetens

VD-Kompetens är en utbildning för dig som är VD, affärsområdeschef eller i en annan ledningsposition som vill ha aktuella kunskaper, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom viktiga ledningsområden. Utbildningen erbjuds sedan 2015 i Växjö på Teleborgs slott med två kursstarter per år. Samtliga deltagare som har avslutat utbildningen uppger att de rekommenderar den och det genomsnittliga slutbetyget ligger på 5,2 av 6 möjliga!

Nästa utbildning startar i februari 2019. Välkommen med din anmälan!

Samlad information om VD-Kompetens

» Se filmen där tidigare deltagare berättar om vilken nytta de har haft av utbildningen
» Se presentationsfilmerna där våra expertföreläsare presenterar sig och sina avsnitt


VD-Kompetens våren 2019
» Informationsblad VD-Kompetens våren 2019
» Programblad VD-Kompetens våren 2019

Datum våren 2019

 • 12/2: VD-rollen och styrelsen 
 • 12/2: Välkomstmiddag och övernattning på Teleborgs slott
 • 13/2: Strategi och affärsplanering 
 • 12/3: Ledarskap och strategisk HR
 • 13/3: Digitalisering
 • 13/3: Hållbarhet och CSR
 • 9/4: Kundfokus och effektivitet genom Lean
 • 10/4: Innovation
 • 10/4: Förändringsledning
 • 7/5: Varumärke, marknadsföring och kommunikation 
 • 7/5: Avslutningsmiddag och övernattning på Teleborgs slott
 • 8/5: Ekonomisk styrning för resultat, tentamen (valfri)
 • Samt 14/5 som reservdatum

Håll dig uppdaterad

» Registrera dig för nyhetsbrevet om du vill ha löpande information om utbildningen.

» Följ utbildningen VD-Kompetens på LinkedIn. 

» Anmäl dig till en informationsträff där vi bl.a. presenterar utbildningen VD-Kompetens upplägg och innehåll.

Bakgrunden till VD-Kompetens

Bakgrunden till vår utbildning är det behov som finns av kompetensutveckling inom viktiga områden för dig som VD, affärsområdeschef eller i annan ledningsposition. Genom att erbjuda en bred utbildning vill vi ge en god överblick och förståelse för hela verksamheten för att du på bästa sätt ska kunna leda, styra och utveckla i rätt riktning.

Med en allt hårdare konkurrens och snabbt skiftande förutsättningar i omvärlden får ditt ledarskap och dina kunskaper en stor betydelse för att kunna skapa lönsamhet, trivsel och ett framgångsrikt företag. Därav har utbildningens samtliga föreläsare valt ut det viktigaste inom respektive ämnesområde som presenteras i form av teoretisk kunskap, praktiska verktyg och erfarenhetsutbyte via föreläsningar, diskussioner och gruppövningar.

VD-Kompetens har ett flexibelt upplägg bestående av åtta dagar fördelade på fyra tvådagarsblock. Om du reser långt erbjuder vi förmånliga priser för logi. VD-Kompetens passar både dig som är ny och dig som är mer erfaren i din roll. Efter avslutad utbildning ges möjlighet att skriva en tentamen som vid godkänt resultat ger dig ett meriterande certifikat

Efter avslutad utbildning ges möjlighet att exklusivt delta i Improveras Inspirationsträffar vars syfte är att vara en inspirerande och dynamisk mötesplats med möjligheter till nätverkande samt erfarenhets- och kunskapsutbyte.

Datum för kommande utbildningar

» Se datumen för kommande utbildningar.

Nöjda kunder

VD-utbildning gav Ömangruppen inspiration till förbättringsarbete
Utbildningen har gett mig både nya insikter och en del nyttiga påminnelser om hur man ska jobba som VD. Dessutom har jag utökat mitt nätverk vilket också är viktigt.
VD behöver löpande stärka sin kompetens både genom repetition och ny kunskap. Utbildningen behandlar grundläggande områden och har ett modernt synsätt på hur VD kan använda kunskapen i bolaget.
Utbildningen har givit värdefull information och kunskap som man har stor nytta av som VD eller i annan chefsposition.
Utmärkt utbildning på ”hemmaplan” så man kan få in den i det vanliga flödet utan att behöva resa iväg. Hög kvalité på utbildningen.
Hela upplägget med fördelningen på dagarna över så lång tid så man fick tid på sig att smälta all ny information, tänka till inför nästa föreläsning och till viss del växa och utvecklas med utbildningen. Vår grupp har varit perfekt och något av det bästa var alla de möjligheter till diskussioner och utbyte av erfarenheter. Föreläsarna har varit väldigt erfarna och duktiga vilket har betytt mycket. Miljön på Teleborg slott var också helt perfekt med otroligt fin mat och inspirerande lokaler.
Gruppdynamiken med att samla ett gäng VD:ar är mycket bra

Kursavgift och vad som ingår

I utbildningen ingår 60 utbildningstimmar, omfattande dokumentation med fakta och verktyg, ledarskapsanalysen TLI360 med tillhörande coachning, certifikat, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika vid samtliga tillfällen samt middag och övernattning vid starttillfället och avslutningstillfället.

Du får dessutom exklusiv tillgång till Improveras Inspirationsträffar vars syfte är att vara en inspirerande och dynamisk mötesplats med möjligheter till nätverkande samt erfarenhets- och kunskapsutbyte.

Kursavgiften är 80 000 kr + moms
Två eller fler deltagare från samma företag erhålls en mängdrabatt om 5 % av kursavgiften per deltagare.

Anmälan VD-Kompetens

 • Våren 2019 (sista anmälningsdag 11 jan. 2019)

» Anmälan VD-Kompetens
» Maila din anmälan till Linda


Vi erbjuder ett begränsat antal platser enligt principen först till kvarn.

Konsultcheckar via RFKL till företag i Kalmar län
Via Regionförbundet i Kalmar län kan du ansöka om konsultcheckar som delfinansierar upp till halva kursavgiften till små och medelstora (icke offentligt ägda) bolag i Kalmar län. Läs mer om konsultcheckarna och kraven för att ansöka och beviljas checkar. Ansök till RFKL:s handläggare Bruno Karlström som gör en individuell prövning för varje enskild ansökan. Du når Bruno via telefon: 0480-448379 eller mail: bruno.karlstrom@rfkl.se 

Hitta hit

Utbildningen hålls i en vacker miljö på Teleborgs slott 4 km från Växjö centrum.
Adress: Slottsallén, 35196 Växjö. Läs mer på Teleborgs slotts hemsida
Du reser enkelt till Växjö via bil, flyg, tåg och buss. Växjö Småland Airport som ligger 14 km bort har dagliga avgångar till och från bland annat Bromma flygplats med en restid på en timme. 

Kontakta oss

» Skicka ett mail
» Ring: 0470 - 79 46 31

Anmälan VD-Utbildning

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss