VD-utbildning i Växjö

- med aktuella kunskaper för ledarskap vid förändring

Improveras VD-utbildning VD-Kompetens

VD-Kompetens är en utbildning för dig som är VD, affärsområdeschef eller i en annan ledningsposition som vill ha aktuella kunskaper, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom viktiga ledningsområden. Utbildningen erbjuds sedan 2015 i Växjö på Teleborgs slott med två kursstarter per år. Samtliga deltagare som har avslutat utbildningen uppger att de rekommenderar den och det genomsnittliga slutbetyget ligger på 5,3 av 6 möjliga!

Nu är anmälan öppen till nästa omgång av utbildningen som startar i september 2019!
» Välkommen med din anmälan

Datum hösten 2019

 • 10/9: Strategi och affärsplanering
 • 10/9: Välkomstmiddag och övernattning på Teleborgs slott
 • 11/9: Varumärke, marknadsföring och kommunikation
 • 8/10: Ledarskap och strategisk HR
 • 9/10: Digitalisering
 • 9/10: Hållbarhet och CSR
 • 5/11: Kundfokus och effektivitet genom Lean
 • 6/11: Innovation
 • 6/11: Förändringsledning
 • 3/12: Ekonomisk styrning för resultat
 • 3/12: Avslutningsmiddag och övernattning på Teleborgs slott
 • 4/12: VD-rollen och styrelsen, tentamen (valfri)
 • Samt 10/12 som reservdatum

Informationsblad och filmer

» Informationsblad VD-Kompetens hösten 2019
» Programblad VD-Kompetens hösten 2019

» Se filmerna där våra expertföreläsare presenterar sig och sina avsnitt
» Se filmen där tidigare deltagare berättar om vilken nytta de har haft av utbildningen

Nöjda kunder

VD-utbildning gav Ömangruppen inspiration till förbättringsarbete
Utbildningen har gett mig både nya insikter och en del nyttiga påminnelser om hur man ska jobba som VD. Dessutom har jag utökat mitt nätverk vilket också är viktigt.
VD behöver löpande stärka sin kompetens både genom repetition och ny kunskap. Utbildningen behandlar grundläggande områden och har ett modernt synsätt på hur VD kan använda kunskapen i bolaget.
Utbildningen har givit värdefull information och kunskap som man har stor nytta av som VD eller i annan chefsposition.
Hela upplägget med fördelningen på dagarna över så lång tid så man fick tid på sig att smälta all ny information, tänka till inför nästa föreläsning och till viss del växa och utvecklas med utbildningen. Vår grupp har varit perfekt och något av det bästa var alla de möjligheter till diskussioner och utbyte av erfarenheter. Föreläsarna har varit väldigt erfarna och duktiga vilket har betytt mycket. Miljön på Teleborg slott var också helt perfekt med otroligt fin mat och inspirerande lokaler.

Kursavgift och vad som ingår

I utbildningen ingår 60 utbildningstimmar, omfattande dokumentation med fakta och verktyg, ledarskapsanalysen TLI360 med tillhörande coachning, certifikat, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika vid samtliga tillfällen samt middag och övernattning vid starttillfället och avslutningstillfället.

Efter avslutad utbildning blir du dessutom exklusivt inbjuden till ett nätverk för samtliga tidigare deltagare. Du får då bl.a. tillgång till Improveras Inspirationsträffar vars syfte är att vara en inspirerande och dynamisk mötesplats med möjligheter till nätverkande samt erfarenhets- och kunskapsutbyte.

Kursavgiften är 80 000 kr + moms
Två eller fler deltagare från samma företag erhålls en mängdrabatt om 5 % av kursavgiften per deltagare.

Anmälan

Sista anmälningsdag till höstens omgång av VD-Kompetens är 1 juni 2019. Vi erbjuder ett begränsat antal platser enligt principen först till kvarn.

» Anmälan VD-Kompetens
» Maila din anmälan till Linda

Kontakta oss

Linda Ellingsen
Marknadsansvarig
Telefon: 0470-794 631
linda@improvera.se

Christina Lindberg
Programansvarig
Telefon: 0703-128 700
christina@improvera.se

Bakgrunden till VD-Kompetens

Bakgrunden till vår utbildning är det behov som finns av kompetensutveckling inom viktiga områden för dig som VD, affärsområdeschef eller i annan ledningsposition. Genom att erbjuda en bred utbildning vill vi ge en god överblick och förståelse för hela verksamheten för att du på bästa sätt ska kunna leda, styra och utveckla i rätt riktning.

Med en allt hårdare konkurrens och snabbt skiftande förutsättningar i omvärlden får ditt ledarskap och dina kunskaper en stor betydelse för att kunna skapa lönsamhet, trivsel och ett framgångsrikt företag. Därav har utbildningens samtliga föreläsare valt ut det viktigaste inom respektive ämnesområde som presenteras i form av teoretisk kunskap, praktiska verktyg och erfarenhetsutbyte via föreläsningar, diskussioner och gruppövningar.

VD-Kompetens har ett flexibelt upplägg bestående av åtta dagar fördelade på fyra tvådagarsblock. Om du reser långt erbjuder vi förmånliga priser för logi. VD-Kompetens passar både dig som är ny och dig som är mer erfaren i din roll. Efter avslutad utbildning ges möjlighet att skriva en tentamen som vid godkänt resultat ger dig ett meriterande certifikat

Konsultcheckar via Region Kalmar

Via Region Kalmar län kan du ansöka om konsultcheckar som delfinansierar upp till halva kursavgiften till små och medelstora (icke offentligt ägda) bolag i Kalmar län. Läs mer om konsultcheckarna och kraven för att ansöka och beviljas checkar. Ansök via deras handläggare som gör en individuell prövning för varje enskild ansökan. Läs mer här.

» Registrera dig för nyhetsbrevet om du vill ha löpande information om utbildningen.

» Följ utbildningen VD-Kompetens på LinkedIn. 

» Anmäl dig till en informationsträff där vi bl.a. presenterar utbildningen VD-Kompetens upplägg och innehåll.

Anmälan VD-Utbildning

Kontakta oss

Kontakta eller besök oss om du är intresserad av kompetensutveckling för beslutsfattare. 
Vårt kontor finns i Växjö i  Videum Science Parks hus Bravo, våning två. 

Kontakta oss