VD-utbildning i Växjö

- med aktuella kunskaper för ledarskap vid förändring

Improveras VD-utbildning VD-Kompetens

VD-Kompetens är en utbildning för dig som är VD, affärsområdeschef eller i en annan ledningsposition som vill ha aktuella kunskaper, verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte inom viktiga ledningsområden. Utbildningen erbjuds sedan 2015 i Växjö på Teleborgs slott med två kursstarter per år. Samtliga deltagare som har avslutat utbildningen uppger att de rekommenderar den och det genomsnittliga slutbetyget ligger på 5,4 av 6 möjliga!

Efter önskemål öppnar vi upp anmälan både till nästa omgång av utbildningnen som startar hösten 2018 och dessutom till nästkommande utbildning som startar våren 2019.

» Se aktuella datum för kommande utbildningar

Samlad information om VD-Kompetens

VD-Kompetens hösten 2018
» Informationsblad VD-Kompetens hösten 2018
» Programblad VD-Kompetens hösten 2018

VD-Kompetens våren 2019
» Informationsblad VD-Kompetens våren 2019
» Programblad VD-Kompetens våren 2019

Håll dig uppdaterad

» Registrera dig för nyhetsbrevet om du vill ha löpande information om utbildningen.

» Följ utbildningen VD-Kompetens på LinkedIn. 

» Anmäl dig till en informationsträff där vi bl.a. presenterar utbildningen VD-Kompetens upplägg och innehåll.

Bakgrunden till VD-Kompetens

Bakgrunden till vår utbildning är det behov som finns av kompetensutveckling inom viktiga områden för dig som VD, affärsområdeschef eller i annan ledningsposition. Genom att erbjuda en bred utbildning vill vi ge en god överblick och förståelse för hela verksamheten för att du på bästa sätt ska kunna leda, styra och utveckla i rätt riktning.

Med en allt hårdare konkurrens och snabbt skiftande förutsättningar i omvärlden får ditt ledarskap och dina kunskaper en stor betydelse för att kunna skapa lönsamhet, trivsel och ett framgångsrikt företag. Därav har utbildningens samtliga föreläsare valt ut det viktigaste inom respektive ämnesområde som presenteras i form av teoretisk kunskap, praktiska verktyg och erfarenhetsutbyte via föreläsningar, diskussioner och gruppövningar.

VD-Kompetens har ett flexibelt upplägg bestående av åtta dagar fördelade på fyra tvådagarsblock. Om du reser långt erbjuder vi förmånliga priser för logi. VD-Kompetens passar både dig som är ny och dig som är mer erfaren i din roll. Efter avslutad utbildning ges möjlighet att skriva en tentamen som vid godkänt resultat ger dig ett meriterande certifikat

Efter avslutad utbildning ges möjlighet att exklusivt delta i Improveras inspirationsträffar vars syfte är att vara en inspirerande och dynamisk mötesplats med möjligheter till nätverkande samt erfarenhets- och kunskapsutbyte.

Datum för kommande utbildningar

» Se datumen för kommande utbildningar.

Nöjda kunder

VD-utbildning gav Ömangruppen inspiration till förbättringsarbete
Utbildningen har gett mig både nya insikter och en del nyttiga påminnelser om hur man ska jobba som VD. Dessutom har jag utökat mitt nätverk vilket också är viktigt.
Utbildningen har givit värdefull information och kunskap som man har stor nytta av som VD eller i annan chefsposition.
Utmärkt utbildning på ”hemmaplan” så man kan få in den i det vanliga flödet utan att behöva resa iväg. Hög kvalité på utbildningen.
Hela upplägget med fördelningen på dagarna över så lång tid så man fick tid på sig att smälta all ny information, tänka till inför nästa föreläsning och till viss del växa och utvecklas med utbildningen. Vår grupp har varit perfekt och något av det bästa var alla de möjligheter till diskussioner och utbyte av erfarenheter. Föreläsarna har varit väldigt erfarna och duktiga vilket har betytt mycket. Miljön på Teleborg slott var också helt perfekt med otroligt fin mat och inspirerande lokaler.
Gruppdynamiken med att samla ett gäng VD:ar är mycket bra

Kursavgift och vad som ingår

I utbildningen ingår 60 utbildningstimmar, omfattande dokumentation med fakta och verktyg, ledarskapsanalysen TLI360 med tillhörande coachning, certifikat, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika vid samtliga tillfällen samt middag och övernattning vid starttillfället och avslutningstillfället.

Du får dessutom exklusiv tillgång till Improveras inspirationsträffar vars syfte är att vara en inspirerande och dynamisk mötesplats med möjligheter till nätverkande samt erfarenhets- och kunskapsutbyte.

Kursavgiften är 80 000 kr
Två eller fler deltagare från samma företag erhålls en mängdrabatt om 5 % av kursavgiften per deltagare.

Anmälan VD-Kompetens

Anmälan är öppen till följande omgångar av utbildningen VD-Kompetens:

  • Hösten 2018 (sista anmälningsdag 21 aug. 2018)
  • Våren 2019 (sista anmälningsdag 11 jan. 2019)

» Anmälan VD-Kompetens
» Maila din anmälan till Linda


Vi erbjuder ett begränsat antal platser enligt principen först till kvarn.

Konsultcheckar via RFKL till företag i Kalmar län
Via Regionförbundet i Kalmar län kan du ansöka om konsultcheckar som delfinansierar upp till halva kursavgiften till små och medelstora (icke offentligt ägda) bolag i Kalmar län. Läs mer om konsultcheckarna och kraven för att ansöka och beviljas checkar. Ansök till RFKL:s handläggare Bruno Karlström som gör en individuell prövning för varje enskild ansökan. Du når Bruno via telefon: 0480-448379 eller mail: bruno.karlstrom@rfkl.se 

Hitta hit

Utbildningen hålls i en vacker miljö på Teleborgs slott 4 km från Växjö centrum.
Adress: Slottsallén, 35196 Växjö. Läs mer på Teleborgs slotts hemsida
Du reser enkelt till Växjö via bil, flyg, tåg och buss. Växjö Småland Airport som ligger 14 km bort har dagliga avgångar till och från bland annat Bromma flygplats med en restid på en timme. 

Kontakta oss

» Skicka ett mail
» Ring: 0470 - 79 46 31

Anmälan VD-Utbildning

Improveras informationsträffar

Välkommen till en informationsträff på en ort nära dig där vi under en frukost/lunch nätverkar och informerar om oss och vårt utbud samt bjuder på ett intressant föredrag inom området bolagsstyrning. 

Informationsträffar 2018